Spletna vizitka je preprosta spletna stran namenjena podjetnikom kateri želijo na kratek način predstaviti podjetje oz. izdelek. Uporablja se predvsem v namene spletnega marketinga. Gre za spletno stran na kateri so predstavljeni najpomembnejši podatki o vašem podjetju oz. produktu. Spletna vizitka je v večini primerov sestavljena iz ene same strani in nima dodatnih podstrani kot je običajno za spletno stran ali spletno trgovino.

V primeru, če želite imeti na spletni vizitki tudi ostale podstrani nas lahko kontaktirate tukaj

Za vsako spletno mesto, ne glede na to, če gre za večje ali manjše se potrudimo, da boste vedno prišli do željenega cilja. Pred samo izdelavo spletnega mesta poskrbimo za »prototip« s katerim vam lahko pokažemo kje in kako bodo vsebine prikazane na spletni strani. V kolikor vam prototip ne bo všeč, ga popravljamo toliko časa kolikor bo potrebno, da bo ustrezal vašim željam. izdelava spletnega mesta

V našem podjetju izdelavo spletnega mesta delimo na tri sklope. To so:

  • 1. Struktura spletnega mesta in uporabniška izkušnja

    Najprej se dogovorimo kakšno spletno stran ali spletno trgovino želite imeti. Postavimo osnovno strukturo, izdelamo navigacijski meni, uredimo glavo(header z logotipom), ter poskrbimo za ostale elemente, ki morajo biti vidni obiskovalcu.

  • 2. Slike in vsebina

    Vaše spletno mesto dopolnimo z slikami in vsebino. Vsebinski in slikovni del nam lahko vi uredite, če pa ga še nimate lahko to mi storimo za vas.

  • 3. Posebni dodatki in funkcije

    V kolikor samo podjetje potrebuje na spletnemu mestu različne elemente in funkcije vam to uredimo. Dodajamo lahko zemljevide, galerije, videoposnetke, cenike in funkcionalnosti izdelane po meri.

Ker nam je pomembna uporabniška izkušnja in se zavedamo, da vedno več obiskovalcev spletnih mest pride iz mobilnih naprav oz. ostalih pametnih naprav vam spletno mesto prilagodimo tako, da bo ustrezalo vsem pametnim napravam. Vsako spletno mesto opremimo s sledilcem obiska saj le tako boste lahko spremljali koliko ljudi dnevno obišče vaše spletno mesto, kako se obnaša na njemu, kaj obiskovalci klikajo itd. P.S. Prav tako poskrbimo za gostovanje spletnega mesta

Ustvarjeni za vas

Ste pripravljeni na spremembe?

Smo mlada ekipa programerjev, katera ponuja celovite računalniške rešitve. Zadovoljna stranka nam je na prvem mestu zato vsaki vaši želji, če jo je možno izpeljati ustrežemo. Imamo dolgoletne izkušnje katere so nas pripeljale do tega, da sedaj lahko našim strankam ponudimo odlične rešitve izpeljane na profesionalni ravni.